Volwassenen

Volwassenen

Zeilcursus voor volwassenen

’s Morgens, na een lekker ontbijt, maakt u met behulp van uw instructeur uw polyvalk vaarklaar en gaan we het water op. Omdat u met maximaal vier cursisten in een boot zit, heeft de instructeur alle tijd voor u. ’s Middags, na de lunch in een omliggend dorpje, krijgt de instructie een vervolg. Na terugkeer in de haven is er voor het diner nog even tijd voor een drankje, heerlijk op ons eigen terras aan het water. ’s Avonds na het diner bespreekt u kort met uw instructeur wat u die dag geleerd heeft en hoe het gegaan is. Daarna staat er, geheel vrijblijvend, nog een avondactiviteit op het programma zoals bijvoorbeeld avondzeilen. 

Naast het leren zeilen in een kielboot kunt u ook kiezen voor een zeilcursus op de catamaran. Hiervoor is wel zeilervaring vereist. Zowel de kielboot- als de catamarancursus is te boeken voor een week of een weekend.  

CWO diploma’s
Allemansend volgt de diplomalijn van de CWO (Commissie Watersport Opleidingen). Voor zowel de kielboot als de catamarandiscipline kunt u bij ons de diploma’s niveau 1 t/m 3 behalen. CWO 1 is voor de beginnende zeiler, CWO 2 voor de gevorderde zeiler en CWO 3 voor de vergevorderde zeiler.

Boek nu een kielbootcursus Boek nu een catamarancursus

Zeilcursus terugkijken of even sfeer proeven?

Al onze foto’s en filmpjes vind je op onze socials:

Translate »