Groepsaccommodatie

Groeps-accommodatie

Ontdek onze accommodaties in watersportdorp Elahuizen, gelegen in de niet alledaagse omgeving van het Friese Gaasterland. Heerlijk ontspannen bij het water of lekker het bos in. Genieten op de fiets van het weidse uitzicht of met een zeilboot het Friese merengebied doorkruisen.

U heeft bij Allemansend de keuze uit twee accommodaties.

U kunt beide gebouwen gebruiken en binnendoor overlopen van ‘Allemansend’ naar ‘De Schieman’. De gebouwen zijn ook afzonderlijk te huur. Hierdoor kunnen er twee groepen tegelijk aanwezig zijn zonder dat ze elkaar hinderen.

Schieman

Gebouw ‘De Schieman’ is een statig herenhuis. Deze accommodatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een schoolkamp, een familieweekend of een verenigingsuitje.

Allemansend

Het gebouw ‘Allemansend’ is een luxe accommodatie met onder andere tweepersoonskamers, een professionele vergaderruimte en een uitgebreid overdekt terras aan het water.

De Schieman

Gebouw de Schieman bevat 8 kamers en in totaal 35 bedden. De kamers variëren van twee- tot acht-persoons. De twee-persoonskamers hebben lage bedden, de meerpersoonskamers stapelbedden. Op elke verdieping is voldoende sanitair aanwezig.

Prijzen voor het huren van de volledige accommodatie:
Weekendprijs vanaf € 1145
Midweekprijs vanaf € 1430
Weekprijs vanaf € 2520

Gezellig groepsverblijf

Beneden bevindt zich een gezellige groepsruimte met een tafeltennistafel, een kleurentelevisie en een dvd speler. Uiteraard is er ook een bar met radio/cd speler.

Zelfverzorging

Accommodatie De Schieman is te huur op basis van zelfverzorging. Hiervoor staat een compleet uitgeruste keuken tot uw beschikking met fornuis met oven, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast en diepvriezer. Voor uw gemak is er ook een professionele afwasmachine aanwezig.

Allemansend

Het gebouw ‘Allemansend’ bevat 14 twee persoonskamers die allen een eigen badkamer en apart toilet hebben. Een aantal van deze kamers kan uitgebreid worden tot vier-persoonskamers. In ‘Allemansend’ kunnen maximaal 42 personen terecht.

Prijzen op aanvraag.

Recreatieruimte

Beneden is er een gezellige recreatieruimte waar een dartbord hangt en een pooltafel staat. Uiteraard is er ook een bar, waar het na een dag varen sfeervol samenkomen is. 

Zeilarrangementen

Naast bedrijven kunnen ook families, verenigingen e.d. gebruik maken van de faciliteiten van Allemansend. Vaak in combinatie met onze zeilarrangementen. Het huren van het gebouw ‘Allemansend’ kan alleen met volledige verzorging.

Terras aan het water

De accommodatie beschikt over een gedeeltelijk overdekt terras aan onze haven, met uitzicht op het meer de Fluessen. Vanaf de loungebanken is het heerlijk genieten van de avondzon.

Professionele vergaderruimte

Op de 2e verdieping bevindt zich een professionele vergaderruimte. Geschikt voor vergaderingen, trainingen e.d., bedoeld tot circa 20 personen.

Informeer naar de mogelijkheden

Mail ons
Translate »